Loading the player ...


 

Vilkår, personvern og opphavsrett

Informasjonen på dette nettstedet er beskyttet i henhold til åndsverkloven og relevante internasjonale regler. Kopiering i strid med disse bestemmelsene er straffbart.

Vær oppmerksom på at ikke noe av den informasjonen som nettstedet gir er rådgivning. Enhver bruk av informasjonen skjer derfor på eget ansvar.

Vi samler ikke inn personinformasjon annet enn det som er tillatt i medhold av lover og forskrifter, og ikke annet enn det som er nødvendig for tjenestene som tilbys.

Side 1 av 45   >  >>


Lille Ole hører mor og far snakke om noe han ikke skjønner. De ler mye og snakker visst om en stork og om barn som kommer med storken. De fortsetter å le, og de legger visst ikke merke til at Lille Ole står i døren. Han syns dette hørtes rart, så han spør hva de snakker om.

Mamma og pappa blir litt forfjamset, før mamma spør om ikke Ole vet hvordan barn blir født. Lille Ole svarer irritert at selvfølgelig vet han hvordan barn blir født, men spør fortvilet: "Men hva er en stork?"

En mann var på stranden med sin lille datter. Det var veldig varmt, så han bestemte seg for å sole seg naken. Mens han lå der spurte datteren hva det der var og pekte ned mellom farens lår.

"Å" svarte faren, "det er bare en liten fugl som ligger på redet sitt og varmer eggene".

Etter en stund sovnet faren, og da han våknet igjen lå han på sykehuset med store smerter. Han så datteren sin og spurte hva som hadde skjedd.

"Jo" svarte datteren, "da du sovnet bestemte jeg meg for å leke litt med fuglen, men da reiste den seg og spyttet meg i ansiktet. Da ble jeg forbannet og knuste eggene og satte fyr på redet" .

Side 1 av 45   >  >>

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: